Different background for the first page

Public forum for discussing TScaleRichView (shareware addon to TRichView providing WYSIWYG editing)
Post Reply
sylvainl
Posts: 24
Joined: Thu Oct 09, 2014 10:18 am

Different background for the first page

Post by sylvainl » Thu Oct 09, 2014 10:40 am

Hi,

I have a TScaleRichViewEdit (v6), with header+footer differents for the 1st page (PageProperty.TitlePage := True).
I would like to have a different page background for the 1st page.

I tried to play with the OnPaintPage event,
as suggested here http://www.trichview.com/forums/viewtop ... 7146#27146
I can't get it working as I would like... I get the backgrounds behind my document, but the headers doesn't show (looks like they're drawn behind the background).
The problem is only with header/footer.

How can I do that (headers/footers AND background different for 1st page) ?

Thanks for your help :)

SylvainL

Sergey Tkachenko
Site Admin
Posts: 13584
Joined: Sat Aug 27, 2005 10:28 am
Contact:

Post by Sergey Tkachenko » Sun Oct 19, 2014 1:18 pm

Sorry for not replying.
We fixed this problem in our internal version, and I immediately forgot about it, because we were busy releasing RVMedia :(
This fix will be included in the next update.

Sergey Tkachenko
Site Admin
Posts: 13584
Joined: Sat Aug 27, 2005 10:28 am
Contact:

Post by Sergey Tkachenko » Sun Oct 19, 2014 1:20 pm

By the way, there are options to implement it without custom drawing events.
Here is a related topic: http://www.trichview.com/forums/viewtopic.php?t=6628

sylvainl
Posts: 24
Joined: Thu Oct 09, 2014 10:18 am

Post by sylvainl » Mon Oct 27, 2014 3:45 pm

Thanks for your answer. Ok, understand for the fix. Will wait for it.

I will also go and read the topic about other implementations.

Thanks
SylvainL

Sergey Tkachenko
Site Admin
Posts: 13584
Joined: Sat Aug 27, 2005 10:28 am
Contact:

Post by Sergey Tkachenko » Mon Nov 03, 2014 9:03 am

Fixed in SRV 6.1.2 (available for registered users)

sylvainl
Posts: 24
Joined: Thu Oct 09, 2014 10:18 am

Post by sylvainl » Tue Nov 04, 2014 8:06 am

I tried with the new version, it works perfectly.
Thanks, Sergey

Post Reply